Tereza HYŤHOVÁ

Bakalářská práce

Biopotraviny

Organic food
Anotace:
Práce se zabývá legislativou, která vymezuje ekologické zemědělství, kvalitou biopotravin a bioproduktů. Především se zaobírá používáním biopotravin a bioproduktů ve veřejném stravování.
Abstract:
The work deals with the legislation, which defines organic agriculture, the quality of organic food and organic products. Mainly deals with the use of organic food and organic products in the public catering.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 3. 2015
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: MUDr. Otto Kott, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HYŤHOVÁ, Tereza. Biopotraviny. Plzeň, 2015. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta zdravotnických studií

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta zdravotnických studií
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/