Sledování fermentability sladin u vybraných druhů sladů – Bc. Emílie Zárubová
Bc. Emílie Zárubová
Diplomová práce
Sledování fermentability sladin u vybraných druhů sladů
Monitoring the fermentability of worts for selected types of malt
Anotace:
V diplomové práci na téma „Sledování fermentability sladin u vybraných druhů sladů“ byly zpracovány informace o fermentabilitě sladin, stupni prokvašení, extraktivních látkách a o faktorech, které je ovlivňují. Dále byla zpracována tématika, která se zabývá sladem, jeho výrobou, požadavky na slad a zejména druhy sladu. Jsou zahrnuty informace nejenom o konvenčním ječném sladu, ale také o některých …víceAbstract:
In my diploma thesis on the topic “Monitoring the fermentability of worts for selected types of malt” has been processed information on the fermentabilitity of worts, the degree of fermentation, extractive substances and the factors that affect them. Furthermore, the thesis processes themes, which deals with malt, its production, requirements for malt and especially types of malt. Information is included …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
- Oponent: Josef Gattermayer, Ing., externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.