Bc. Emílie Zárubová

Diplomová práce

Sledování fermentability sladin u vybraných druhů sladů

Monitoring the fermentability of worts for selected types of malt
Anotace:
V diplomové práci na téma „Sledování fermentability sladin u vybraných druhů sladů“ byly zpracovány informace o fermentabilitě sladin, stupni prokvašení, extraktivních látkách a o faktorech, které je ovlivňují. Dále byla zpracována tématika, která se zabývá sladem, jeho výrobou, požadavky na slad a zejména druhy sladu. Jsou zahrnuty informace nejenom o konvenčním ječném sladu, ale také o některých …více
Abstract:
In my diploma thesis on the topic “Monitoring the fermentability of worts for selected types of malt” has been processed information on the fermentabilitity of worts, the degree of fermentation, extractive substances and the factors that affect them. Furthermore, the thesis processes themes, which deals with malt, its production, requirements for malt and especially types of malt. Information is included …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
  • Oponent: Josef Gattermayer, Ing., externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.