Analýza sítě pohostinských zařízení v oblasti Těšínské Slezsko – Pavlína Wawroszová
Pavlína Wawroszová
Bakalářská práce
Analýza sítě pohostinských zařízení v oblasti Těšínské Slezsko
Analysis of catering establishments in the Tesin Silesia region
Anotace:
Práce se zabývá stravovacími službami v pohostinských zařízeních podél zvolených turistických tras v Těšínském Slezsku se zaměřením na oblast Těšínských Beskyd. Je rozdělena do čtyř kapitol. První z nich popisuje stravování jako základní službu cestovního ruchu, věnuje se jeho rozdělení, funkcím a formám. Druhá kapitola charakterizuje region Těšínské Slezsko v rámci cestovního ruchu, přibližuje jak …víceAbstract:
This work covers catering services in hospitality facilities along chosen tourist paths in Tesin Silesia, centring on the Tesin Beskydy mountain region. It is divided into four chapters. The first of these describes catering as a basic service in tourism; it dwells on its classification, functions and forms. The second chapter characterizes tourism in the Tesin Silesia region, goes into the history …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 10. 2010
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/25508
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2011
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Hana Zábranská
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/25508
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Stravovací služby při společenských akcích - catering
Karel Beránek -
Finský životní styl SISU a jeho dopad na ubytovací a stravovací služby ve Finsku
Michaela Kužniarová -
Komunikační dovednosti pracovníků v cestovním ruchu se zaměřením na stravovací služby
Daniela Procházková -
Zhodnotenie kvality stravovacích služieb vo vlakoch na území Českej republiky a Slovenskej republiky
Natália Brenčičová -
Vliv multikulturního prostředí na stravovací služby v lázeňství
Diana Al-Rofaiová -
Vplyv kolaboratívnej ekonomiky na podnikateľské prostredie v ubytovacích a stravovacích službách
Karolína Blašková -
Dopady pandemie nemoci COVID-19 na ubytovací a stravovací služby v České republice
Ammie VÁLKOVÁ -
Stravovací služby na farmářských trzích v Praze a Bruselu
Tereza Buzková