Analýza pohárov využívaných v súčasnej nápojovej gastronómii – Anna Cimbaľáková
Anna Cimbaľáková
Bakalářská práce
Analýza pohárov využívaných v súčasnej nápojovej gastronómii
Analysis of the Glasses Used in the Present Beverage Gastronomy
Abstract:
Thesis is devoted to the analysis of wine glasses, which aims to create a comprehensive view of the architecture and the importance of individual parameters of wine goblets and their functionality, presence and importance in the present beverage gastronomy. The whole theme of the work is appropriately and sufficiently theoretically substantiated. According to theoretical knowledge and the results of …víceAbstract:
Bakalárska práca je venovaná analýze vínových pohárov, ktorej cieľom je vytvorenie uceleného pohľadu na architektúru a dôležitosť jednotlivých parametrov vínových pohárov ich funkčnosť, zastúpenie a význam v súčasnej nápojovej gastronómii. Celú tematiku má práca vhodne a dostatočne teoreticky podložiť. Zo získaných teoretických znalostí a výsledkov analýzy má ďalej zaujať stanovisko k dôležitosti využívania …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11884/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2014
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
- Oponent: Ing. Dana Johnová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CIMBAĽÁKOVÁ, Anna. \textit{Analýza pohárov využívaných v súčasnej nápojovej gastronómii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/uvtcir/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
The art of the kvevri wine production
Vlastimil Nešetřil -
Komparace výsledků senzorické analýzy vína v závislosti na diferenciaci konzumentů
Kristýna Rozárka Jandásková -
Analysis of student satisfaction with chosen facilities at two faculties of a university
Veronika Dobrovolná -
Statistical analysis of ©High Performance Teams survey data and a comparison of cultural differences within psychological constructs included in the tool
Petra Sekerková