Monitoring of volatile substances in the meat – B.Sc. Many Eath
B.Sc. Many Eath
Master's thesis
Monitoring of volatile substances in the meat
Abstract:
Production of volatile organic compounds is often considered as an important factor affecting food quality. Chemical analysis of these is not always simple, especially in the meat. One of the more advanced ways to analyze these substances is to use the SPME-GC-MS combination. This technique makes it possible to monitor the changes in the chemical composition of volatile compounds from meat under different …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Klára Urbanová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Tropical AgriSciencesMaster programme / odbor:
Tropical Agriculture / Animal and Food Sciences in Tropics and Subtropics
Práce na příbuzné téma
-
Quality of olive oil during storage in different packaging materials
Anastasia Mitrusi -
Monitoring of volatile substances in the coffee
Sabina Kožichová -
HS-SPME-GC/MS analýza silic ve studeně chmelených pivech
Lukáš Zadák -
Optimalizace SPME při stanovení aromatických látek ve třtinových rumech
Libuše Sychrová -
Hodnocení technik extrakce na pevnou fázi (SPME a SBSE) pro stanovení distribuce polyaromatických uhlovodíků ve vodných vzorcích prostředí.
Anna Kutláková -
Využití techniky SPME při analýze vodných vzorků
Anna Kutláková -
Analýza těkavých organických látek v přírodních matricích metodou HS-SPME/GC-MS
Silvie Surmová -
Využití techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME) při forenzním šetření kvality vybraných potravin
Lucie Pelantová
Názov
Vložil
Vložené
Práva