Anastasia Pushkina
Bakalářská práce
VEGETARIÁNSKÁ GASTRONOMIE
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce je vegetariánská gastronomie. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Úvodní kapitola teoretické části bude definovat vegetariánství a jeho druhy. Popíše jeho historii a motivace člověka ke změně ve výživě a vliv této stravy na jeho zdraví. Bude prověděno srovnání mezi vegetariánskou a smíšenou stravou člověka a budou navrhnuté výživové doporučení pro obyvatele …víceAbstract:
The subject of this Bachelor's thesis is vegetarian gastronomy. The work is divided into a theoretical and practical part. The introductory chapter of the theoretical part will define vegetarianism and its species. It will describe its history and the motivation of a person to change in nutrition and the effect of this diet on one’s health. Comparisons between vegetarian and mixed food will be reviewed …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva