Metodické zpracování obsahu učiva tématu - maso a jeho zařazení do tématických plánů – Mgr. Věra Szlaurová
Mgr. Věra Szlaurová
Bachelor's thesis
Metodické zpracování obsahu učiva tématu - maso a jeho zařazení do tématických plánů
Abstract:
ANOTACE Tématem této bakalářské práce je metodický materiál na téma MASO, které vyžaduje specifický přístup a specifické zásady prodeje. Zabývá se obchodní terminologií, jeho členěním, problematikou jakosti, zdravotní nezávadnosti, zpracováním, skladováním. Věnuje se rovněž označování masa a jeho uvádění do oběhu v návaznosti na platné právní předpisy České republiky a předpisy EU. Touto problematikou …moreAbstract:
ANNOTATION The topic of this bachelor study is metodical material on topic MEAT, which takes specific access and specific principles of selling. It summarizes of trading terminology, divideing, problems of class, salutiferous unobnoxiousness, processing and storing. It engages likewise signifing of meat and its showing to circulation in connection on valid legal regulation of Czech republic and regulation …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2006
Identifier:
https://is.muni.cz/th/febj3/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2006
- Supervisor: ing. Pavla Stejskalová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SZLAUROVÁ, Věra. \textit{Metodické zpracování obsahu učiva tématu - maso a jeho zařazení do tématických plánů}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Masaryk University, Faculty of Education. 2006. Available from: https://theses.cz/id/uyh2pr/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Specialization in Education / Teacher Education - Vocational Training
Theses on a related topic
-
Chráněná zeměpisná označení a chráněná označení původu pro české produkty v EU
Miriam Batlová -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- drůbeží maso
Kateřina Chlandová -
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Podnikatelský plán: Prodejna "Maso-Uzeniny"
Rudolf Gábor -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
Michaela Boušová -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
Jana Lainková -
Králičí maso - zdroj cenných výživových látek
Martin Janulík -
Finanční analýza společnosti MASO UZENINY PÍSEK, a.s. z pohledu věřitele
Adam Čepec