Metodické zpracování obsahu učiva tématu - maso a jeho zařazení do tématických plánů – Mgr. Věra Szlaurová
Mgr. Věra Szlaurová
Bachelor's thesis
Metodické zpracování obsahu učiva tématu - maso a jeho zařazení do tématických plánů
Anotácia:
ANOTACE Tématem této bakalářské práce je metodický materiál na téma MASO, které vyžaduje specifický přístup a specifické zásady prodeje. Zabývá se obchodní terminologií, jeho členěním, problematikou jakosti, zdravotní nezávadnosti, zpracováním, skladováním. Věnuje se rovněž označování masa a jeho uvádění do oběhu v návaznosti na platné právní předpisy České republiky a předpisy EU. Touto problematikou …viacAbstract:
ANNOTATION The topic of this bachelor study is metodical material on topic MEAT, which takes specific access and specific principles of selling. It summarizes of trading terminology, divideing, problems of class, salutiferous unobnoxiousness, processing and storing. It engages likewise signifing of meat and its showing to circulation in connection on valid legal regulation of Czech republic and regulation …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2006
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/febj3/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2006
- Vedúci: ing. Pavla Stejskalová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationBachelor programme / odbor:
Specialization in Education / Teacher Education - Vocational Training
Práce na příbuzné téma
-
Chráněná zeměpisná označení a chráněná označení původu pro české produkty v EU
Miriam Batlová -
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Podnikatelský plán: Prodejna "Maso-Uzeniny"
Rudolf Gábor -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
Michaela Boušová -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
Jana Lainková -
Králičí maso - zdroj cenných výživových látek
Martin Janulík -
Finanční analýza společnosti MASO UZENINY PÍSEK, a.s. z pohledu věřitele
Adam Čepec -
Finanční analýza společnosti Maso Jičín, s. r. o.
Tomáš Turek