Faktory ovlivňující nabídku stravovacích služeb v Praze. – Bc. Anastasia Vorogushina
Bc. Anastasia Vorogushina
Bachelor's thesis
Faktory ovlivňující nabídku stravovacích služeb v Praze.
Factors which have influence on offer of services food in Prague.
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na popis faktorů, které ovlivňují nabídku stravovacích služeb v Praze. V práci jsou uvedeny klíčové prvky, které nelze opomenout při tvorbě nabídky. Cílem je seznámit čtenáře se systémem fungování řetězcových kaváren na příkladu dvou společností Costa Coffee a Starbucks. K tomu je využita provedená situační analýza, která …moreAbstract:
This bachelor thesis is focused on the description of the factors influencing the offer of catering services in Prague. Where are the key elements that can not be ignored when creating a bid. It has the task of introducing readers to the system of chain cafes, for instance two organization such as Costa Coffee and Starbucks. For this will help to perform a situational analysis that will familiarize …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 6. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/ummrz/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 9. 2018
- Supervisor: Ing. Eliška Smotlachová
- Reader: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.