Bc. Markéta Vaštová

Bakalářská práce

Kulinární tradice v gastronomii na Chebsku

Culinary traditions in gastronomy in Cheb Region
Anotace:
Tématem této bakalářské práce jsou Kulinářské tradice v gastronomii na Chebsku. Tato práce je rozdělená do tří částí. Obsahem první části je vývoj gastronomie v historii a vymezení pojmů v gastronomii. Dále je zde popsaná historie Chebska, chebské tradiční Valdštejnské slavnosti, vymezení pojmů jako jsou tradice, zvyky, obyčeje. Dále vysvětluji, co je to regionální a sezónní potravina, uvádím jejich …více
Abstract:
Topic of bachelor’s thesis is Culinary traditions in gastronomy in Cheb region. Bachelor’s thesis will be divided into three parts. The content of this thesis in the first part is definition the concept of gastronomy. Also, will be here described history of Cheb region and traditional festivities like Valdštejn festivities and definition of traditions, habits, customs. Then will be described what is …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/cce86/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 9. 2021
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze