Možnosti výroby nealkoholického piva – Jana Krčálová
Jana Krčálová
Bakalářská práce
Možnosti výroby nealkoholického piva
Nonalcoholic beer production
Anotace:
V této bakalářské práci se pojednává o surovinách potřebných k výrobě piva i o výrobě samotné, ale především o různých cestách k získání piva nealkoholického. K přípravě tohoto nápoje vedou tři hlavní používané cesty. Těmi jsou přímá výroba nealkoholického piva, použití speciálních mikroorganismů a odstraňování alkoholu z hotového piva. Každá z těchto metod má své výhody i úskalí. Pro rozšíření práce …víceAbstract:
This work (bachelor degree) deals with the ways how to produce nonalcoholic beer. The ingrediences and production itself are included as well. The most used ways are three. The direct production, the microorganism application and the alcohol removal. All of them show advantages and disadvantages that are presented. The market survey was performed as well to prove the possible differences between alcoholic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Ivo Soural, Ph.D.
- Oponent: Tomáš Kopta, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva