Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentation

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

The Art of Fermentation In Cocktails: The Bartender s Perspective
 (Veronika Vybíralíková)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/fqdsl/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Hydogen production with dark fermentation
 (Juan Sebastian Giraldo Armilla)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7vjngm// | Natural Resources and Environment / | Práce na příbuzné téma

Optimizing the method of determining the yield of hyaluronic acid in small volumes of the fermentation culture
 (Anesa SULJIĆ)

2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//7dzxxe// | Biologie / Biologie - Geologie a ochrana životního prostředí pro vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Changes in Membrane Plasmalogens of Clostridium pasteurianum during Butanol Fermentation as Determined by Lipidomic Analysis
 (Jan KOLEK)

2015, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//xdavqj// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Evaluation of forage grass quality, fermentation process and silage safety on different Dactylis glomerata L. varieties
 (Jhonny Edison Alba Mejía)

2017, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//f1bhxd// | Zootechnika / Obecná zootechnika | Práce na příbuzné téma

Kultivace karotenogenních kvasinek na odpadních substrátech v podmínkách SSF (solid state fermentation)
 (Marek Rapta)

2013, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//82ipha// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fermentace Chlorella sp., perspektivního substrátu pro biotechnologické aplikace
 (Lívia Knapová)

2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cd51e/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Charakterizace kvasinek podílejících se na kvašení hroznového moštu
 (Eva Vontrobová)

2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xo5ne/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
 (Ondřej Černý)

2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma