Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentationKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The Art of Fermentation In Cocktails: The Bartender s Perspective
(Veronika Vybíralíková)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/fqdsl/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Hydogen production with dark fermentation
(Juan Sebastian Giraldo Armilla)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7vjngm// | Natural Resources and Environment / | Práce na příbuzné téma
Optimizing the method of determining the yield of hyaluronic acid in small volumes of the fermentation culture
(Anesa SULJIĆ)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//7dzxxe// | Biologie / Biologie - Geologie a ochrana životního prostředí pro vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Changes in Membrane Plasmalogens of Clostridium pasteurianum during Butanol Fermentation as Determined by Lipidomic Analysis
(Jan KOLEK)2015, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//xdavqj// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Evaluation of forage grass quality, fermentation process and silage safety on different Dactylis glomerata L. varieties
(Jhonny Edison Alba Mejía)2017, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//f1bhxd// | Zootechnika / Obecná zootechnika | Práce na příbuzné téma
Kultivace karotenogenních kvasinek na odpadních substrátech v podmínkách SSF (solid state fermentation)
(Marek Rapta)2013, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//82ipha// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fermentace Chlorella sp., perspektivního substrátu pro biotechnologické aplikace
(Lívia Knapová)2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cd51e/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
(Jan Sekyra)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Charakterizace kvasinek podílejících se na kvašení hroznového moštu
(Eva Vontrobová)2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xo5ne/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
(Ondřej Černý)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma