Jaký je náš chléb vezdejší aneb mykologické aspekty chleba – Bc. Martina Dudášová
Bc. Martina Dudášová
Master's thesis
Jaký je náš chléb vezdejší aneb mykologické aspekty chleba
What daily bread is ours or mycological aspects of bread
Anotácia:
Diplomová práce na téma „Jaký je náš chléb vezdejší aneb mykologické aspekty dnešního chleba“ je rozdělena do dvou částí. Teoretická část se zabývá samotným chlebem, jeho historií, složením, výrobou, dále pak popisuje některé plísně a mykotoxiny, které se mohou v chlebech vyskytovat, a kvasinky, které se při výrobě chleba používají. Praktická část obsahuje data nasbíraná při laboratorním pokusu, který …viacAbstract:
Diploma theses titled ,,What is our daily bread like in other words mycological aspects of today’s bread” is divided into two parts. The theoretical part focuses on bread itself, its history, ingredients and its production. Next it describes some of moulds and mycotoxins that can be usually found in bread and yeasts that are used during the process of bread making. The practical part contains data …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2010
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/l0wsw/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 1. 2010
- Vedúci: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D.
- Oponent: doc. MUDr. Jan Šimůnek, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineMaster programme / odbor:
Specializations in Health Science / Health Sciences
Práce na příbuzné téma
-
Mykologické aspekty běžného a bio chleba
Aneta Kremová -
Vliv technologie výroby na mikrobiologickou jakost chleba
Helena Valentová