Ing. Martin STÝBLO

Master's thesis

Inovace výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů na střední odborné škole

Innovation of teaching the subject Food Preparation Technology at the secondary vocational school
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na inovaci výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů učebního oboru Stravovací a ubytovací služby - kuchařské práce na Střední škole technické v Opavě, příspěvková organizace. Cílem práce je vytvoření a implementace výukového materiálu a pracovních listů v rámci jednoho tematického celku. Dílčím cílem je ověření efektivity výukového materiálu a vyhodnocení jeho přínosu …more
Abstract:
The diploma thesis is focused on the innovation of the teaching of the subject "Food preparation technology in the field of study Catering and accommodation services - cooking work" at the Secondary Technical School in Opava, a funded organization. The goal of the thesis is the creation and implementation of teaching material and worksheets within one thematic unit. A partial goal is to verify the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 4. 2023
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Date of defence: 8. 6. 2023
  • Supervisor: Ing. Pavel Dostál, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

STÝBLO, Martin. Inovace výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů na střední odborné škole. Ostrava, 2023. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakulta