Ing. Martin STÝBLO

Diplomová práce

Inovace výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů na střední odborné škole

Innovation of teaching the subject Food Preparation Technology at the secondary vocational school
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na inovaci výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů učebního oboru Stravovací a ubytovací služby - kuchařské práce na Střední škole technické v Opavě, příspěvková organizace. Cílem práce je vytvoření a implementace výukového materiálu a pracovních listů v rámci jednoho tematického celku. Dílčím cílem je ověření efektivity výukového materiálu a vyhodnocení jeho přínosu …více
Abstract:
The diploma thesis is focused on the innovation of the teaching of the subject "Food preparation technology in the field of study Catering and accommodation services - cooking work" at the Secondary Technical School in Opava, a funded organization. The goal of the thesis is the creation and implementation of teaching material and worksheets within one thematic unit. A partial goal is to verify the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 4. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Pavel Dostál, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

STÝBLO, Martin. Inovace výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů na střední odborné škole. Ostrava, 2023. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakulta