Inovace výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů na střední odborné škole – Ing. Martin STÝBLO
Ing. Martin STÝBLO
Diplomová práce
Inovace výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů na střední odborné škole
Innovation of teaching the subject Food Preparation Technology at the secondary vocational school
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na inovaci výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů učebního oboru Stravovací a ubytovací služby - kuchařské práce na Střední škole technické v Opavě, příspěvková organizace. Cílem práce je vytvoření a implementace výukového materiálu a pracovních listů v rámci jednoho tematického celku. Dílčím cílem je ověření efektivity výukového materiálu a vyhodnocení jeho přínosu …víceAbstract:
The diploma thesis is focused on the innovation of the teaching of the subject "Food preparation technology in the field of study Catering and accommodation services - cooking work" at the Secondary Technical School in Opava, a funded organization. The goal of the thesis is the creation and implementation of teaching material and worksheets within one thematic unit. A partial goal is to verify the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 4. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2023
- Vedoucí: Ing. Pavel Dostál, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
STÝBLO, Martin. Inovace výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů na střední odborné škole. Ostrava, 2023. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství odborných předmětů / Učitelství odborných předmětů
Práce na příbuzné téma
-
Praktická realizace založení a užívání zahrady při škole a její vliv na výuku a životní styl studentů.
Martina Fichtnerová -
Účetnictví a daně stravovacíh a ubytovacích zařízení
Kristýna Karásková -
Výuková opora pro odborné předměty oboru Stravovací a ubytovací služby
Eva Kubištová -
Aktivita žáků ve výuce technologie v učebním oboru Stravovací a ubytovací služby (kuchařské práce)
Miroslava Kočířová -
Žáci odborného učiliště oboru vzdělání Stravovací a ubytovací služby na odloučeném pracovišti
Dagmar Bublová -
Návrh a ověření výukových materiálů pro obor ubytovací služby
Helena Lysáková -
Ubytovací služby pro rodiny s dětmi a cyklisty ve vybrané lokalitě
Tomáš Míča -
Finský životní styl SISU a jeho dopad na ubytovací a stravovací služby ve Finsku
Michaela Kužniarová