Charakteristika Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách – Pavla ČERVINKOVÁ, DiS.
Pavla ČERVINKOVÁ, DiS.
Bachelor's thesis
Charakteristika Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách
Characteristics of Listeria monocytogenes and their occurence in food.
Abstract:
Tématem bakalářské práce je charakteristika bakterie Listeria monocytogenes a její význam v potravinářství. První část pojednává o baterii samotné a nemoci, kterou tato bakterie způsobuje. Dále jsou popsané metody průkazu Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách. Práce také diskutuje kontrolu mikrobiologických požadavků na potraviny a výsledky zjiš-těné při analýzách Státní zemědělské a potravinářské …moreAbstract:
The bachelor thesis is aimed at Listeria monocytogenes bacterium characteristics and its occurence in food. First of all the bacterium itself was specified as well diseases caused by this bacterium. Then the methods of its determination and its occurence are described. After that the control of microbiological requirements is presented and the results based on the State Agriculture and Food Inspection …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier:
21883
Thesis defence
- Supervisor: MVDr. Ivan Holko, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ČERVINKOVÁ, Pavla. \textit{Charakteristika Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2011. Available from: https://theses.cz/id/v4g396/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ČERVINKOVÁ, Pavla. Charakteristika Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Výskyt Listeria monocytogenes v potravinách
Anna Lišková -
Stanovení a charakterizace Listeria monocytogenes v potravinách
Anna Lišková -
Bakterie rodu Listeria v potravinách
Jakub Svoboda -
Výskyt a aktivita Listeria monocytogenes v sýrech
Andrea Rosová -
Psychometrické charakteristiky metody ECR-RS, struktura globální a specifické citové vazby - cross-validizace výsledků české a originální (anglické) verze metody ECR-RS
Aneta Cvrčková -
Testování metody založené na měření tlaku suspenze a standardní hustoměrné metody zrnitostního rozboru
Sára Poláchová -
Srovnání tradiční metody a metody Hejného ve výuce matematiky na ZŠ
Hana KNAPKOVÁ -
Využití metody Ludmily Mojžíšové s prvky Dornovy metody při řešení menstruačních bolestí
Lucie VRONKOVÁ