Pavla ČERVINKOVÁ, DiS.

Bachelor's thesis

Charakteristika Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách

Characteristics of Listeria monocytogenes and their occurence in food.
Abstract:
Tématem bakalářské práce je charakteristika bakterie Listeria monocytogenes a její význam v potravinářství. První část pojednává o baterii samotné a nemoci, kterou tato bakterie způsobuje. Dále jsou popsané metody průkazu Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách. Práce také diskutuje kontrolu mikrobiologických požadavků na potraviny a výsledky zjiš-těné při analýzách Státní zemědělské a potravinářské …more
Abstract:
The bachelor thesis is aimed at Listeria monocytogenes bacterium characteristics and its occurence in food. First of all the bacterium itself was specified as well diseases caused by this bacterium. Then the methods of its determination and its occurence are described. After that the control of microbiological requirements is presented and the results based on the State Agriculture and Food Inspection …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier: 21883

Thesis defence

  • Supervisor: MVDr. Ivan Holko, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ČERVINKOVÁ, Pavla. Charakteristika Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe