Pavla ČERVINKOVÁ, DiS.

Bachelor's thesis

Charakteristika Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách

Characteristics of Listeria monocytogenes and their occurence in food.
Anotácia:
Tématem bakalářské práce je charakteristika bakterie Listeria monocytogenes a její význam v potravinářství. První část pojednává o baterii samotné a nemoci, kterou tato bakterie způsobuje. Dále jsou popsané metody průkazu Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách. Práce také diskutuje kontrolu mikrobiologických požadavků na potraviny a výsledky zjiš-těné při analýzách Státní zemědělské a potravinářské …viac
Abstract:
The bachelor thesis is aimed at Listeria monocytogenes bacterium characteristics and its occurence in food. First of all the bacterium itself was specified as well diseases caused by this bacterium. Then the methods of its determination and its occurence are described. After that the control of microbiological requirements is presented and the results based on the State Agriculture and Food Inspection …viac
 

Kľúčové slová

Listeria metody potraviny výskyt
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 21883

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: MVDr. Ivan Holko, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ČERVINKOVÁ, Pavla. Charakteristika Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe