Aneta Červeňáková

Bakalářská práce

Návrh podnikatelského záměru gastronomického podniku

Proposal business plan of the gastronomic company
Anotace:
Obsahem práce s názvem „Návrh podnikatelského záměru gastronomického podniku” je vytvoření restauračního zařízení v objektu jezdeckého areálu ve Staré Boleslavi. Prioritou bylo především zanechat jezdecký klub jako majtele restaurační budovy, který provozovnu kompletně zařídí a následně jí pronajímá pro obvyklý restaurační provoz. Do klubu, tak po splacení podnikatelského úvěru budou přiváděny finanční …více
Abstract:
Work resume with a Title „Proposal Business Plan of The Gastronomic Company” is to create a dining facility in the Jockey Club area in Stara Boleslav. The aim was to leave the Jockey Club restaurant as the owner of the building which will equipt the workshop completely and then rent it for normal business activities. So there will be funds conducted from renting after repayment of the loan. The work …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2016
  • Vedoucí: Ing. Martin Petříček, Ph.D.
  • Oponent: PhDr. Jan Máče, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví