Porovnání metod pro stanovení terpenických látek chmele a piva – Lukáš Zadák
Lukáš Zadák
Bachelor's thesis
Porovnání metod pro stanovení terpenických látek chmele a piva
Comparison of methods for determination of terpenic substances from hops and beer
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZADÁK, Lukáš. \textit{Porovnání metod pro stanovení terpenických látek chmele a piva}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/v5ka0m/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Biochemistry and Biotechnology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.