Kristýna Kočková

Bakalářská práce

Falšování potravin na trhu EU

Food adulteration in the EU market
Anotace:
Falšování potravin je globální problém, který vážně ohrožuje zdraví a ekonomické zájmy spotřebitelů, zejména v rámci Evropské unie. Cílem je navrhnout opatření pro zlepšení informovanosti spotřebitelů a snížení rizika nákupu falšovaných potravin. Teoretická část poskytuje základní pojmy a informace o falšování potravin, včetně legislativního rámce a úloh dozorových orgánů. Praktická část se zaměřuje …více
Abstract:
Food adulteration is a global problem that seriously threatens the health and economic interests of consumers, particularly within the European Union. The aim is to propose measures to improve consumer awareness and reduce the risk of buying counterfeit food. The theoretical part provides basic concepts and information about food adulteration, including the legislative framework and the role of supervisory …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2024
  • Vedoucí: Nicole Grmelová
  • Oponent: Anna Kretková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/92354