Kristýna Kočková
Bakalářská práce
Falšování potravin na trhu EU
Food adulteration in the EU market
Anotace:
Falšování potravin je globální problém, který vážně ohrožuje zdraví a ekonomické zájmy spotřebitelů, zejména v rámci Evropské unie. Cílem je navrhnout opatření pro zlepšení informovanosti spotřebitelů a snížení rizika nákupu falšovaných potravin. Teoretická část poskytuje základní pojmy a informace o falšování potravin, včetně legislativního rámce a úloh dozorových orgánů. Praktická část se zaměřuje …víceAbstract:
Food adulteration is a global problem that seriously threatens the health and economic interests of consumers, particularly within the European Union. The aim is to propose measures to improve consumer awareness and reduce the risk of buying counterfeit food. The theoretical part provides basic concepts and information about food adulteration, including the legislative framework and the role of supervisory …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2024
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/92354
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2024
- Vedoucí: Nicole Grmelová
- Oponent: Anna Kretková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/92354
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program:
Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Občanství Evropské unie v judikatuře Soudního dvora Evropské unie
Natalia Vlachopulosová -
Postavení použitého softwaru v právním systému některých členských států Evropské unie a dle judikatury Soudního dvora Evropské unie
Daniel Hanslik -
Eurasijská ekonomická unie a Evropská unie - komparace rozvojových cílů a metod
George MITROVIĆ -
Vnější dimenze energetické politiky Evropské unie - Evropská komise jako policy entrepreneur
Veronika Zapletalová -
Změny koncentrace mastných kyselin u olivových olejů v průběhu skladování
Veronika Přikrylová -
Olivový olej
Lucie NACHÁZELOVÁ