Metodické zpracování tématického celku "Káva a její účinky na lidský organizmus" – Mgr. Anežka Hejlová
Mgr. Anežka Hejlová
Bakalářská práce
Metodické zpracování tématického celku "Káva a její účinky na lidský organizmus"
Methodical processing of text: "Coffee and its effects on the human organism."
Anotace:
Bakalářská práce “Metodické zpracování: Káva a její účinky na lidský organismus“ se skládá ze dvou částí. První část je teoretická a zabývá se historií kávy – kde byla káva objevena a kdo ji objevil. Je zde popsáno vše o rostlině kávy. V jakých klimatických podmínkách káva roste. Jakým způsobem se pěstuje. Jaké má rostlina tělo a plody. Jakými způsoby se provádí sklizeň kávy a jak se dále káva zpracovává …víceAbstract:
The bachelor thesis "Methodological processing: Coffee and its effects on the human body" consists of two parts. The first theoretical part deals with the history of coffee - where was coffee discovered and who discovered it. It describes the coffee plant. Which climate is coffee grown in. What way is commonly used to grow it. What are the plant body and fruits like. What ways is coffee harvested and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2013
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/rofe1/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 5. 2013
- Vedoucí: Mgr. Bc. Pavla Dvořáková
- Oponent: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování
Práce na příbuzné téma
-
Design and performance of a solar dryer for processing of coffee beans in Colombia
Eduardo Duque Dussan -
Kyselina chlorogenová a její změny při zpracování kávových zrn
Barbora Martincová -
Vliv technologického zpracování zrna pšenice na obsah karotenoidů
Beatrice Giampaglia -
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah nutričně významných látek
Karolína Cháberová -
Dynamika změn obsahu anthokyanů při potravinářském zpracování zrna barevných pšenic.
Veronika Neřádová -
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah nutričně žádoucích látek
Hana Kosová -
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah tokolů
Jolana Richterová -
Vliv procesu pražení a přípravy kávy na fyziologii člověka
Thi Thanh Dieu PHAN