Metodické zpracování tématického celku "Káva a její účinky na lidský organizmus" – Mgr. Anežka Hejlová
Mgr. Anežka Hejlová
Bachelor's thesis
Metodické zpracování tématického celku "Káva a její účinky na lidský organizmus"
Methodical processing of text: "Coffee and its effects on the human organism."
Abstract:
Bakalářská práce “Metodické zpracování: Káva a její účinky na lidský organismus“ se skládá ze dvou částí. První část je teoretická a zabývá se historií kávy – kde byla káva objevena a kdo ji objevil. Je zde popsáno vše o rostlině kávy. V jakých klimatických podmínkách káva roste. Jakým způsobem se pěstuje. Jaké má rostlina tělo a plody. Jakými způsoby se provádí sklizeň kávy a jak se dále káva zpracovává …moreAbstract:
The bachelor thesis "Methodological processing: Coffee and its effects on the human body" consists of two parts. The first theoretical part deals with the history of coffee - where was coffee discovered and who discovered it. It describes the coffee plant. Which climate is coffee grown in. What way is commonly used to grow it. What are the plant body and fruits like. What ways is coffee harvested and …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 4. 2013
Identifier:
https://is.muni.cz/th/rofe1/
Thesis defence
- Date of defence: 13. 5. 2013
- Supervisor: Mgr. Bc. Pavla Dvořáková
- Reader: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HEJLOVÁ, Anežka. \textit{Metodické zpracování tématického celku ''Káva a její účinky na lidský organizmus''}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Masaryk University, Faculty of Education. 2013. Available from: https://theses.cz/id/v6oruw/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Specialization in Education / Teacher Education - Vocational Training
Theses on a related topic
-
Design and performance of a solar dryer for processing of coffee beans in Colombia
Eduardo Duque Dussan -
Kyselina chlorogenová a její změny při zpracování kávových zrn
Barbora Martincová -
Vliv technologického zpracování zrna pšenice na obsah karotenoidů
Beatrice Giampaglia -
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah nutričně významných látek
Karolína Cháberová -
Dynamika změn obsahu anthokyanů při potravinářském zpracování zrna barevných pšenic.
Veronika Neřádová -
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah nutričně žádoucích látek
Hana Kosová -
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah tokolů
Jolana Richterová -
Vliv procesu pražení a přípravy kávy na fyziologii člověka
Thi Thanh Dieu PHAN