Sledování kvality gastronomických služeb v hotelu – Hana Kohoutová
Hana Kohoutová
Bakalářská práce
Sledování kvality gastronomických služeb v hotelu
Monitoring the Quality of Gastronomy Services in the Hotel
Anotace:
Hlavním cílem mé bakalářské práce na téma Sledování kvality gastronomických služeb v hotelu je provést analýzu kvality gastronomických služeb v hotelu Lymberia na Rhodosu a navrhnout případná opatření směřující ke zlepšení kvality poskytovaných gastronomických služeb. V zájmu naplnění tohoto cíle jsem postupovala podle níže uvedeného postupu. Teoreticko-metodologická část se zabývá problematikou hotelu …víceAbstract:
The main aim of my thesis on the topic Monitoring the Quality of Gastronomy Services in the Hotel is to analyze the quality of gastronomy services in the Lymberia hotel on Rhodes and suggest measures to improve the quality of provided gastronomy services. In order to achieve this goal, I proceeded as described below. The theoretical-methodological part deals with the hotel, its organizational structure …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14232/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOHOUTOVÁ, Hana. \textit{Sledování kvality gastronomických služeb v hotelu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/v7abu6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomické služby v nákupních centrech
Tomáš Rys -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Slobodan Ubović -
Gastronomické služby a personální obsazení v rezidenci velvyslance
Lukáš Stach -
Gastronomické služby v nákupných centrách
Richard Kuropčák -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Petr Mitlehner -
Gastronomické služby v oblasti Novohradské hory
Zuzana Kruchňová -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management kvality ve vztahu k řízení lidských zdrojů ve vybraných hotelech
Iuliia Vilchanska