Hana Kohoutová

Bakalářská práce

Sledování kvality gastronomických služeb v hotelu

Monitoring the Quality of Gastronomy Services in the Hotel
Anotace:
Hlavním cílem mé bakalářské práce na téma Sledování kvality gastronomických služeb v hotelu je provést analýzu kvality gastronomických služeb v hotelu Lymberia na Rhodosu a navrhnout případná opatření směřující ke zlepšení kvality poskytovaných gastronomických služeb. V zájmu naplnění tohoto cíle jsem postupovala podle níže uvedeného postupu. Teoreticko-metodologická část se zabývá problematikou hotelu …více
Abstract:
The main aim of my thesis on the topic Monitoring the Quality of Gastronomy Services in the Hotel is to analyze the quality of gastronomy services in the Lymberia hotel on Rhodes and suggest measures to improve the quality of provided gastronomy services. In order to achieve this goal, I proceeded as described below. The theoretical-methodological part deals with the hotel, its organizational structure …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2016
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví