Hana Kohoutová

Bachelor's thesis

Sledování kvality gastronomických služeb v hotelu

Monitoring the Quality of Gastronomy Services in the Hotel
Abstract:
Hlavním cílem mé bakalářské práce na téma Sledování kvality gastronomických služeb v hotelu je provést analýzu kvality gastronomických služeb v hotelu Lymberia na Rhodosu a navrhnout případná opatření směřující ke zlepšení kvality poskytovaných gastronomických služeb. V zájmu naplnění tohoto cíle jsem postupovala podle níže uvedeného postupu. Teoreticko-metodologická část se zabývá problematikou hotelu …more
Abstract:
The main aim of my thesis on the topic Monitoring the Quality of Gastronomy Services in the Hotel is to analyze the quality of gastronomy services in the Lymberia hotel on Rhodes and suggest measures to improve the quality of provided gastronomy services. In order to achieve this goal, I proceeded as described below. The theoretical-methodological part deals with the hotel, its organizational structure …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 7. 6. 2016
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management