Sledování kvality gastronomických služeb v hotelu – Hana Kohoutová
Hana Kohoutová
Bachelor's thesis
Sledování kvality gastronomických služeb v hotelu
Monitoring the Quality of Gastronomy Services in the Hotel
Abstract:
Hlavním cílem mé bakalářské práce na téma Sledování kvality gastronomických služeb v hotelu je provést analýzu kvality gastronomických služeb v hotelu Lymberia na Rhodosu a navrhnout případná opatření směřující ke zlepšení kvality poskytovaných gastronomických služeb. V zájmu naplnění tohoto cíle jsem postupovala podle níže uvedeného postupu. Teoreticko-metodologická část se zabývá problematikou hotelu …moreAbstract:
The main aim of my thesis on the topic Monitoring the Quality of Gastronomy Services in the Hotel is to analyze the quality of gastronomy services in the Lymberia hotel on Rhodes and suggest measures to improve the quality of provided gastronomy services. In order to achieve this goal, I proceeded as described below. The theoretical-methodological part deals with the hotel, its organizational structure …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2016
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/14232/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2016
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Gastronomické služby v nákupních centrech
Tomáš Rys -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Slobodan Ubović -
Gastronomické služby a personální obsazení v rezidenci velvyslance
Lukáš Stach -
Gastronomické služby v nákupných centrách
Richard Kuropčák -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Petr Mitlehner -
Gastronomické služby v oblasti Novohradské hory
Zuzana Kruchňová -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management kvality ve vztahu k řízení lidských zdrojů ve vybraných hotelech
Iuliia Vilchanska