Hana Kohoutová

Bachelor's thesis

Sledování kvality gastronomických služeb v hotelu

Monitoring the Quality of Gastronomy Services in the Hotel
Anotácia:
Hlavním cílem mé bakalářské práce na téma Sledování kvality gastronomických služeb v hotelu je provést analýzu kvality gastronomických služeb v hotelu Lymberia na Rhodosu a navrhnout případná opatření směřující ke zlepšení kvality poskytovaných gastronomických služeb. V zájmu naplnění tohoto cíle jsem postupovala podle níže uvedeného postupu. Teoreticko-metodologická část se zabývá problematikou hotelu …viac
Abstract:
The main aim of my thesis on the topic Monitoring the Quality of Gastronomy Services in the Hotel is to analyze the quality of gastronomy services in the Lymberia hotel on Rhodes and suggest measures to improve the quality of provided gastronomy services. In order to achieve this goal, I proceeded as described below. The theoretical-methodological part deals with the hotel, its organizational structure …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2016
  • Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management