Vánoční kuchyně v oblastech cestovního ruchu – Natálie Korkešová
Natálie Korkešová
Bakalářská práce
Vánoční kuchyně v oblastech cestovního ruchu
Anotace:
Bakalářská práce na téma Vánoční kuchyně v oblastech cestovního ruchu se zaměřuje na Vánoce a vánoční kuchyni ve světě. Teoretická část je zaměřena na státy a světadíly a jejich vánoční kuchyni, v praktické části je podrobněji rozvinuta Česká a Slovenská kuchyně. Praktická část (návrhová) se zaměřuje na recepty a sestavení vánočního menu.Abstract:
The bachelor thesis Christmas Cuisine in the Tourism Industry is focused for Christmas and Christmas cuisine in the world. The theoretical part is focused on the states and continents and their Christmas cuisine, the Czech and Slovak cuisine are further developed in the practical part. The practical part focuses on recipes and the creation of a Christmas menu.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2019
Identifikátor:
http://theses.cz/id/v8nwli/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2019
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses v8nwli v8nwli/5
17. 4. 2019
Složky
Soubory
Korkešová, N.
17. 4. 2019
Lukášková, E.
13. 5. 2019
Burešová, P.
24. 4. 2019