Ing. Radek ČÍŽ

Master's thesis

Vliv molybdenu a arsenu na chemické složení bramborových hlíz

The influence of molybdenum and arsenic on chemical composition of potatoes tubers.
Abstract:
Cílem mé diplomové práce bylo sledovat vliv stupňovaných dávek molybdenu a arsenu na výnos a chemické složení bramborových hlíz. V literární části byla stručně zpracována problematika všech mikroelementů a arsenu. Popisuji zde jejich výskyt a pohyb v životním prostředí, působení na živé organismy. Tato část dále obsahuje krátkou charakteristiku brambor a jejich chemické složení. Praktická část diplomové …more
Abstract:
The aim of my diploma thesis was to follow the influence of graded concentrations of molybdenum and arsenic on harvest and chemical composition of potatoes tubers. The problems of all data element chains and arsenic was shortly processed in literary part. I describe here their occurrence and moving in the environment, incidence on living organisms. This part further contain short characteristion of …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 5. 2007
Accessible from:: 31. 5. 2007
Identifier: 5190

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2007

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ČÍŽ, Radek. Vliv molybdenu a arsenu na chemické složení bramborových hlíz. Zlín, 2007. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2007

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 31. 5. 2007 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production