Návrh marketingové strategie pro uvedení těstovin s hmyzím proteinem na trh. – Marek Šulc
Marek Šulc
Bakalářská práce
Návrh marketingové strategie pro uvedení těstovin s hmyzím proteinem na trh.
Developing a marketing strategy of launching a pasta with insect protein.
Anotace:
Šulc, M. Návrh marketingové strategie pro uvedení těstovin s hmyzím proteinem na trh. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2023. Tato bakalářská práce se zaměřuje převážně na specifika marketingových strategií produktů s obsahem hmyzího proteinu. První část práce se zabývá rešerší literatury a studií, které souvisejí se zkoumanou problematikou. V druhé části je pak proveden průzkum …víceAbstract:
Šulc, M. Developing a marketing strategy of launching a pasta with insect protein. Bachelor thesis. Brno: Mendel University, 2023. This bachelor's thesis focuses mainly on the specifics of marketing strategies for products containing insect protein. The first part of the thesis deals with literature related to the investigated issue. In the second part, a survey of the Czech market is carried out and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 6. 2023
- Vedoucí: prof. Ing. Lubor Lacina, Ph.D.
- Oponent: Martina Pečová, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / specializace:
Management obchodu a služeb / Management obchodní činnosti
Práce na příbuzné téma
-
Uvádění na trh potravin s využitím hmyzího proteinu jako potraviny nového typu: návrh a rozpočet marketingové strategie.
Helena Ukropcová -
Vliv obalu a etikety na rozhodování spotřebitelů při nákupu produktů s obsahem hmyzího proteinu.
Silvie Satrapová -
Uvádzanie na trh potravín s využitím hmyzieho proteínu: návrh a rozpočet marketingovej stratégie.
Jana Gáťová -
Proteinové tyčinky s hmyzím proteinem: návrh a ekonomické zhodnocení marketingové strategie.
Jana Tóthová -
Vývoj sušenek s přídavkem hmyzí moučky
Kateřina Tichá -
Texturní vlastnosti tyčinek s přídavkem hmyzího prášku v průběhu skladování
Eliška Špačková -
Texturní parametry snacků s přídavkem hmyzího prášku v průběhu skladování
Michaela Urbánková -
Řasa spirulina jako alternativní zdroj proteinu, vitaminů a minerálů v krmné dávce koní
Alžběta Mišková