Návrh marketingové strategie pro uvedení těstovin s hmyzím proteinem na trh. – Marek Šulc
Marek Šulc
Bachelor's thesis
Návrh marketingové strategie pro uvedení těstovin s hmyzím proteinem na trh.
Developing a marketing strategy of launching a pasta with insect protein.
Abstract:
Šulc, M. Návrh marketingové strategie pro uvedení těstovin s hmyzím proteinem na trh. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2023. Tato bakalářská práce se zaměřuje převážně na specifika marketingových strategií produktů s obsahem hmyzího proteinu. První část práce se zabývá rešerší literatury a studií, které souvisejí se zkoumanou problematikou. V druhé části je pak proveden průzkum …moreAbstract:
Šulc, M. Developing a marketing strategy of launching a pasta with insect protein. Bachelor thesis. Brno: Mendel University, 2023. This bachelor's thesis focuses mainly on the specifics of marketing strategies for products containing insect protein. The first part of the thesis deals with literature related to the investigated issue. In the second part, a survey of the Czech market is carried out and …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2023
Thesis defence
- Date of defence: 27. 6. 2023
- Supervisor: prof. Ing. Lubor Lacina, Ph.D.
- Reader: Martina Pečová, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠULC, Marek. \textit{Návrh marketingové strategie pro uvedení těstovin s~hmyzím proteinem na trh.}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Business and Economics. 2023. Available from: https://theses.cz/id/vahu2j/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsBachelor programme / specializace:
Trade and Services Management / Trade Management
Theses on a related topic
-
Uvádění na trh potravin s využitím hmyzího proteinu jako potraviny nového typu: návrh a rozpočet marketingové strategie.
Helena Ukropcová -
Vliv obalu a etikety na rozhodování spotřebitelů při nákupu produktů s obsahem hmyzího proteinu.
Silvie Satrapová -
Uvádzanie na trh potravín s využitím hmyzieho proteínu: návrh a rozpočet marketingovej stratégie.
Jana Gáťová -
Proteinové tyčinky s hmyzím proteinem: návrh a ekonomické zhodnocení marketingové strategie.
Jana Tóthová -
Vývoj sušenek s přídavkem hmyzí moučky
Kateřina Tichá -
Texturní vlastnosti tyčinek s přídavkem hmyzího prášku v průběhu skladování
Eliška Špačková -
Texturní parametry snacků s přídavkem hmyzího prášku v průběhu skladování
Michaela Urbánková -
Řasa spirulina jako alternativní zdroj proteinu, vitaminů a minerálů v krmné dávce koní
Alžběta Mišková