Ondřej Hrabal

Bakalářská práce

Vlastnosti a zpracování krokodýlího masa

The properties and methods of processing crocodile meat
Anotace:
Tématem mé bakalářské práce byly vlastnosti a způsoby zpracování krokodýlího masa. Krokodýli se chovají hlavně pro kůži, která představuje materiál pro výrobu kabelek, bot a podobně, méně pak pro maso, které se řadí mezi suroviny vedlejší. Chov krokodýlů je rozšířen hlavně v oblastech jejich přirozeného výskytu. Porážení krokodýlů u nás bylo možné od 1. března 2013, kdy nabyla účinnosti vyhláška 34 …více
Abstract:
The topic of my bachelor thesis is the properties and methods of processing crocodile meat. Crocodiles are kept mainly for their skin, which serves as a material for the manufacture of handbags, shoes, etc., and for their meat, which, however, belongs among side raw materials. Breeding crocodiles is spread mainly in areas of their natural habitat. Slaughtering of crocodiles has been made possible on …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses vc7r7s vc7r7s/2
23. 4. 2015
Složky
Soubory
Halíčková, K.
23. 4. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.