Geneticky modifikované organismy v potravinářství – Michaela Voborníková
Michaela Voborníková
Bakalářská práce
Geneticky modifikované organismy v potravinářství
Genetically modified organisms in food
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá tématem Geneticky modifikované organismy v potravinářství a informovaností společnosti o tématu. Práce je členěna na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se věnuje zařazení GMO v rámci genetiky a mapuje problematiku šlechtění, genetického inženýrství a GMO. Práce zahrnuje i základní postupy a důležité termíny. V praktické části je zmapováno podvědomí společnosti …víceAbstract:
This bachelor thesis focuses on the topic of genetically modified organisms in the food industry and people’s awareness about the topic. The thesis is divided into a theoretical and an empirical part. The theoretical part defines the place of GMO in broader background of general genetics and deals with breeding, genetical engineering and GMO. The thesis also contains basic methods and important terms …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2017
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB9742
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 6. 2017
- Vedoucí: RNDr. Alena Myslivcová Fučíková, Ph.D.
- Oponent: Eliška Halamová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Přírodovědecká fakultaBakalářský studijní program / obor:
Biologie / Biologie se zaměřením na vzdělávání, Informatika se zaměřením na vzdělávání
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva