Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky – Bc. Zuzana JANÍKOVÁ
Bc. Zuzana JANÍKOVÁ
Diplomová práce
Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky
Effect of starch on the basic indicators of technological quality of wheat flour
Anotace:
Diplomová práce se zabývá vlivem obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky. Teoretická část je věnována charakteristice škrobu, vlastnostem a hodnocení technologické kvality pšeničné mouky, s tím spojené požadavky na kvalitu pšeničné mouky a v neposlední řadě stručně pojednává o vícerozměrných statistických metodách. Praktická část je zaměřena na stanovení vlhkosti, obsahu …víceAbstract:
This thesis deals with the influence of starch on the basic indicators of technological quality of wheat flour. The theoretical part is devoted to the characteristics of starch properties and evaluation of technological quality of wheat flour, with the associated demands on the quality of wheat flour and finally concentrated on the multivariate statistical methods. The practical part is focused on …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor:
22620
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2011
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JANÍKOVÁ, Zuzana. Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
Marcela PINĎÁKOVÁ -
Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce
Martina BAČÁKOVÁ -
Hodnocení výkonnosti podniku pomocí nástrojů finanční analýzy
David Škrob -
Využití a integrace zařízení Smart Home
Daniel Škrob -
Monitoring a síťová automatizace v bezdrátové síti.
Daniel Škrob -
Tvorba datasetu a učení modelu neuronových sítí pro klasifikaci infarktu myokardu
Ondřej Škrob -
Rezistentní škrob
Jana Bartoníková -
Škrob ve výživě člověka
Anastázie Paclová