Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky – Bc. Zuzana JANÍKOVÁ
Bc. Zuzana JANÍKOVÁ
Master's thesis
Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky
Effect of starch on the basic indicators of technological quality of wheat flour
Abstract:
Diplomová práce se zabývá vlivem obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky. Teoretická část je věnována charakteristice škrobu, vlastnostem a hodnocení technologické kvality pšeničné mouky, s tím spojené požadavky na kvalitu pšeničné mouky a v neposlední řadě stručně pojednává o vícerozměrných statistických metodách. Praktická část je zaměřena na stanovení vlhkosti, obsahu …moreAbstract:
This thesis deals with the influence of starch on the basic indicators of technological quality of wheat flour. The theoretical part is devoted to the characteristics of starch properties and evaluation of technological quality of wheat flour, with the associated demands on the quality of wheat flour and finally concentrated on the multivariate statistical methods. The practical part is focused on …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2011
Identifier:
22620
Thesis defence
- Date of defence: 1. 6. 2011
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
JANÍKOVÁ, Zuzana. \textit{Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2011. Available from: https://theses.cz/id/vf49zm/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
JANÍKOVÁ, Zuzana. Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
-
Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
Marcela PINĎÁKOVÁ -
Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce
Martina BAČÁKOVÁ -
Monitoring a síťová automatizace v bezdrátové síti.
Daniel Škrob -
Hodnocení výkonnosti podniku pomocí nástrojů finanční analýzy
David Škrob -
Využití a integrace zařízení Smart Home
Daniel Škrob -
Tvorba datasetu a učení modelu neuronových sítí pro klasifikaci infarktu myokardu
Ondřej Škrob -
Rezistentní škrob
Jana Bartoníková -
Škrob ve výživě člověka
Anastázie Paclová