Bc. Zuzana JANÍKOVÁ

Master's thesis

Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky

Effect of starch on the basic indicators of technological quality of wheat flour
Abstract:
Diplomová práce se zabývá vlivem obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky. Teoretická část je věnována charakteristice škrobu, vlastnostem a hodnocení technologické kvality pšeničné mouky, s tím spojené požadavky na kvalitu pšeničné mouky a v neposlední řadě stručně pojednává o vícerozměrných statistických metodách. Praktická část je zaměřena na stanovení vlhkosti, obsahu …more
Abstract:
This thesis deals with the influence of starch on the basic indicators of technological quality of wheat flour. The theoretical part is devoted to the characteristics of starch properties and evaluation of technological quality of wheat flour, with the associated demands on the quality of wheat flour and finally concentrated on the multivariate statistical methods. The practical part is focused on …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2011
Identifier: 22620

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 6. 2011

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

JANÍKOVÁ, Zuzana. Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production