Bc. Zuzana JANÍKOVÁ

Master's thesis

Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky

Effect of starch on the basic indicators of technological quality of wheat flour
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá vlivem obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky. Teoretická část je věnována charakteristice škrobu, vlastnostem a hodnocení technologické kvality pšeničné mouky, s tím spojené požadavky na kvalitu pšeničné mouky a v neposlední řadě stručně pojednává o vícerozměrných statistických metodách. Praktická část je zaměřena na stanovení vlhkosti, obsahu …viac
Abstract:
This thesis deals with the influence of starch on the basic indicators of technological quality of wheat flour. The theoretical part is devoted to the characteristics of starch properties and evaluation of technological quality of wheat flour, with the associated demands on the quality of wheat flour and finally concentrated on the multivariate statistical methods. The practical part is focused on …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor: 22620

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2011

Citační záznam

Jak správně citovat práci

JANÍKOVÁ, Zuzana. Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production