Analýza restauračních zařízení ve městě Znojmě a výzkum preferencí obyvatel ve stravovacích službách – Kamila Grbavčicová
Kamila Grbavčicová
Bakalářská práce
Analýza restauračních zařízení ve městě Znojmě a výzkum preferencí obyvatel ve stravovacích službách
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá tématem „Analýza restauračních zařízení ve městě Znojmě a výzkum preferencí obyvatel ve stravovacích službách“. Řeší otázky stravování a problematiku těchto služeb v praxi. Cílem bakalářské práce je zjistit jaké konkrétní služby nabízejí restaurace sídlící na území města Znojma. Poté se práce zaměřuje na preference obyvatel v oblasti restauračního stravování. Informace …víceAbstract:
This diploma work deals with the item of “Analysis of restaurant facilities in the town of Znojmo and a survey of preferences of inhabitants in catering services.” It solves the questions of boarding and problems of these services in practice. The main goal of the diploma work is to find out what tangible services are offered in restaurant facilities in area of the town of Znojmo. Afterwards the work …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 7. 2013
Identifikátor:
http://theses.cz/id/vfmee1/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2013
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GRBAVČICOVÁ, Kamila. \textit{Analýza restauračních zařízení ve městě Znojmě a výzkum preferencí obyvatel ve stravovacích službách}. Online. Bakalářská práce. Znojmo: Soukromá vysoká škola ekonomická Znojmo, s.r.o., Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty). 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/vfmee1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Soukromá vysoká škola ekonomická Znojmo, s.r.o.
Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty)Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika veřejné správy a sociálních služeb
Práce na příbuzné téma
-
Návrh komunikačního mixu pro nové restaurační zařízení
Šárka Seifertová -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková -
Simulace restauračního zařízení
Adam Malý -
Zvyšování efektivity restauračního a hotelového zařízení
Martin Záboj -
Podnikatelský záměr nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení
Tomáš Baloun -
Služby hotelového a restauračního zařízení U Vychopňů
Anna Tlašková -
Marketingová strategie vybraného restauračního zařízení
Monika FARSKÁ -
Zhodnocení ekonomické situace restauračního zařízení
Kateřina Klapuchová
Název
Vložil
Vloženo
Práva