Adéla Kotrlová

Bachelor's thesis

Význam a výskyt konzervantů ve výrobcích z ovoce a zeleniny.

Occurrence and Importance of Preservatives in Products of Fruits and Vegetables
Anotácia:
Bakalářská práce na téma Výskyt a význam konzervantů ve výrobcích z ovoce a zeleniny byla vypracována v letech 2017 až 2019 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Konzervační metody jsou rozděleny na ty konzervaci fyzikálními metodami, které se používají při výrobě výrobků z ovoce a zeleniny. Konzervaci přídavkem chemickými látkami …viac
Abstract:
The bachelor thesis on the sujbect Occurrence and Importance of Preservatives in Products of Fruits and Vegetables was elaborated between years 2017 and 2019 at the Institute of Postharvest Technology of Horticulture Products at the Faculty of Horticulture at the Mendel University in Brno. Preservation methods are divided into conservation by physics methods used in the production of fruits and vegetables …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
  • Oponent: Miroslav Vachůn, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of Horticulture

Bachelor programme / odbor:
Horticulture / Quality of plant food sources