Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů – Kateřina Ďuricová
Kateřina Ďuricová
Bakalářská práce
Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů
Preservation of Non-Alcoholic and Low-Alcoholic Beverages
Anotace:
Konzervační zákrok je technologický postup, který zastaví nebo zpomalí nežádoucí produkci přítomných mikroorganismů nebo usmrtí jejich spory. Cílem této práce je charakterizovat výrobu nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů a jejich konzervační metody. Z důvodu vzrůstajících požadavků spotřebitelů na výrobce, je nutno se stránkou bezpečnosti a trvanlivosti potravin zabývat a modernizovat je.Abstract:
The technological process and procedure, whose slow down the production of undesirable microorganisms or spores. The main point of this work is to characterize production of nonalcoholic and low-alcoholic beverages, and to characterize of preservation methods. Due to the increasing requirements of consumers, it is neccesary to follow up food safety and its durability and to modernise preservation methods …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Ďuricová, Kateřina. Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Konzervační postupy v nápojovém průmyslu
Kateřina Trněná -
Mikroorganismy v systémech pro výměnu vzduchu v budovách
Barbora Dvořáková -
Produkce povrchově aktivních látek bioloužicími mikroorganismy
Matěj Masař -
Alzheimerova choroba a mikroorganismy
Barbora Lišková -
Porovnání promoření drobných savců patogenními mikroorganismy na člověkem různě ovlivněnými lokalitami
Tereza Rozsypalová -
Degradace polycyklických aromatických uhlovodíků půdními mikroorganismy
Zuzana Dvořáková -
Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy
Veronika Baťová -
Fyziologické změny rostlin vyvolané interakcí s mikroorganismy
Viktória Pirková