Zhodnocení technologie pivovaru Svijany – Jan Korinek
Jan Korinek
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Zhodnocení technologie pivovaru Svijany
Anotace:
Práce je rozdělena na dvě hlavní části. První část se zabývá teoretickým popisem pivovarské technologie a srovnáním s technologickým vybavením pivovaru Svijany. Druhá část se věnuje praktickému měření koncentrace rezpuštěného kyslíku v pivu. Výsledky tohoto měření jsou jedním z ukazatelů úrovně technologického vybavení a postupu. Dále jsou v této části popsány principy a metodika použití přístrojů …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
- Oponent: Ing. Martin Knytl
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.