Bc. Ulyana Lisahorava

Bachelor's thesis

Restaurant trends.

Restaurant trends
Abstract:
Práce je věnována sledování trendů v podnikání v oblasti stolování. Hlavním cílem práce je analýza a odhalení současných trendů v oblasti provozování restaurace. Ústřední hypotézou je následující tvrzení: trendy u pražských restaurací jsou shodné s celosvětovými trendy. Práce je rozdělena do tří částí. V části první je pozornost věnována teoretickému základu problematiky. V praktické části práce se …more
Abstract:
The work is dedicated to tracking trends in the restaurant business. The main goal of this work is the analysis and detection of current trends in the field of catering. The central hypothesis is the following statement: trends at Prague's restaurants are consistent with global trends. The work is divided into three parts. In the first, the attention is paid to the theoretical basis of the problem …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 1. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 21. 1. 2014
  • Supervisor: Ing. Jan Egner
  • Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze