Kristýna Chybová

Bachelor's thesis

Mikrobiologická rizika u farmářských sýrů vyráběných z kozího mléka

Microbiological risks that can be caused by farm cheese made of goat milk
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá mikrobiologickými riziky u farmářských sýrů vyrobených z kozího mléka. Teoretická část pojednává o kozím mléku, farmářské výrobě sýrů a v neposlední řadě také o mikroorganismech, které mohou způsobovat onemocnění spotřebitele, nebo působit vady sýrů. V této části jsou zahrnuty i prostředky, jak se před nežádoucími a nebezpečnými mikroorganismy bránit.Praktická …viac
Abstract:
This bachelor thesis talks about microbiological risks that can be caused by farm cheese made of goat milk. Theoretical part is focused on goat milk, farm-style cheese making and microorganisms, which can cause illnesses of consumers. In this part, there are also ways to defend against these dangerous microorganisms.Practical part includes assesment of 6 kinds of cheese bought in specialized stores …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses vi22pe vi22pe/2
19. 4. 2017
Složky
Soubory
Zerdaloglu, S.
19. 4. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.