Hodnocení a odměňování zaměstnanců v pohostinství – Vojtěch BRABEC
Vojtěch BRABEC
Bakalářská práce
Hodnocení a odměňování zaměstnanců v pohostinství
Evaulation and Rewarding of Employees in Gastronomy
Anotace:
Cílem bakalářské práce je analýza systému hodnocení a odměňování zaměstnanců v pohostinství. Úvod teoretické části se zabývá teorií řízení lidských zdrojů v kontextu hodnocení a odměňování zaměstnanců. Dále teoretická část popisuje systém hodnocení a odměňování zaměstnanců, především principy, chyby, kritéria, metody hodnocení, formy a cíle hodnocení. Praktická část se zabývá prostředím organizací …víceAbstract:
The aim of the thesis is to analyse the evaluation and rewarding of employees in gastronomy. The introduction of the theoretical part deals with the theory of human resources management in the context of evaluation and rewarding of employees. Furthermore, the theoretical part describes the system of evaluation and rewarding of employees, mainly the principles, mistakes, criteria, and methods of the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Markéta Adamová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BRABEC, Vojtěch. Hodnocení a odměňování zaměstnanců v pohostinství. České Budějovice, 2022. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Management regionálního rozvoje / Management regionálního rozvoje
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva