Vliv podmínek fermentace na vybrané složky aroma pšeničného kvasu – Martina Veselá
Martina Veselá
Bakalářská práce
Vliv podmínek fermentace na vybrané složky aroma pšeničného kvasu
Effect of fermentation conditions on selected compounds of wheat sourdough flavour
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VESELÁ, Martina. \textit{Vliv podmínek fermentace na vybrané složky aroma pšeničného kvasu}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/vk0rmg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.