Návrh stravovacích služeb pro rozvoj hotelů nového typu. – Bc. Václav FORMAN
Bc. Václav FORMAN
Master's thesis
Návrh stravovacích služeb pro rozvoj hotelů nového typu.
Concept of catering services of new type hotel developing
Abstract:
Tato práce je zaměřena na oblast vytváření kvalitní a dobře fungující restaurace, kuchyně nebo jakéhokoliv jiného odbytového střediska. Podává informace o hygienických a bezpečnostních předpisech. Podrobně je rozebrán marketing v pohostinství, vymezen pojem a přístupy k marketingu, marketingové koncepce provozoven, produkt a jeho užitná hodnota, cenové strategie stravovacích zařízení a propagace stravovacích …moreAbstract:
The thesis focuses on the topic of establishing a quality and functional restaurant, kitchen or any other catering business. It provides information about health and safety codes. It discusses in detail the following topics: marketing in catering trade; the term and approach to marketing; marketing concept of a workplace; product and its value; pricing strategies in a catering establishment and promoting …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2010
Identifier:
17035
Thesis defence
- Date of defence: 31. 5. 2010
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
FORMAN, Václav. Návrh stravovacích služeb pro rozvoj hotelů nového typu.. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
Moderní informační technologie a jejich využití v sektoru bankovnictví
Oldřich Brožek -
Moderní informační technologie ve službách osob s handicapem
Jan Melicher -
Senioři a moderní informační technologie
Radim Klvač -
Senioři a moderní informační technologie
Tomáš Janíček -
Moderní informační technologie v lesnictví
Jan Klusáček -
Informační technologie a senioři, rozdílné možnosti v přístupu k informačním technologiím a k informační výchově v ČR a ve Spojených státech amerických (stát Colorado)
Jiří Zajdl -
Moderní informační a komunikační technologie využívané ve výuce na 2. stupni ZŠ
Sabina ŘÍHOVÁ -
Marketing v oblasti stravovacích služeb v době koronavirové pandemie
Adam Utíkal