Podnikatelský záměr na založení řeznictví – Ing. Jan Kaplan
Ing. Jan Kaplan
Bakalářská práce
Podnikatelský záměr na založení řeznictví
Business plan of butchery establishment
Anotace:
Bakalářská práce obsahuje návrh podnikatelského plánu na založení řeznictví. Práce obsahuje zejména volbu vhodné právní formy podnikání, analýzu trhu, marketingový plán a finanční plán.Abstract:
The thesis contains suggestion of business plan for butchery establishment. The thesis mainly includes the choice of appropriate legal form of business, market analysis, marketing plan and financial plan.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2014
Identifikátor:
https://is.sting.cz/th/t4nib/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2014
- Vedoucí: Ing. Kristýna Karešová
- Oponent: Ing. Zuzana Němcová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Akademie StingAkademie Sting
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Organizace a řízení malých a středních firem
Práce na příbuzné téma
-
Volba právní formy podnikání v ČR (OSVČ, v.o.s., k.s., s.r.o., a.s.): účetní, daňové a právní souvislosti
Tamara Komínová -
Vhodná právní forma podnikání pro sektor služeb
Veronika Neuwirthová -
Přeměna právní formy podnikání fyzické osoby na osobu právnickou
David Rydlo -
Změna právní formy podnikání z OSVČ na obchodní společnost s.r.o. – účetní a daňové souvislosti
Petr Sedláček -
Analýza přechodu vybraných živnostníků na jinou právní formu podnikání
Stanislava Ježková -
Daňové a účetní aspekty transformace právní formy podnikání
Daniela Stloukalová -
Daňové zatížení vybraného podnikatelského subjektu a volba právní formy podnikání
Kasíková Kasíková -
Transformace právní formy podnikání z osoby samostatně výdělečně činné na společnost s ručením omezeným
Kateřina Oulehlová