Průzkum trhu zaměřený na kvalitu piva firmy Budějovický BUDVAR – Lenka Natálie Ryšavá, DiS.
Lenka Natálie Ryšavá, DiS.
Bachelor's thesis
Průzkum trhu zaměřený na kvalitu piva firmy Budějovický BUDVAR
Market research focused on quality beer brand Budweiser Budvar
Abstract:
RYŠAVÁ, Lenka Natálie; Průzkum trhu zaměřený na kvalitu piva značky Budějovický Budvar (Bakalářská práce); Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r. o. ; Vedoucí práce Ing. Dana Johnová; Praha 2013-06-20. 54 stran. Tato práce, která nese téma „Průzkum trhu zaměřený na kvalitu piva značky Budějovický Budvar“ obsahuje přehled základních poznatků z oblasti pivovarství v České republice. V práci jsou …moreAbstract:
This work, which carries the theme "Market Research focused on quality of the beer brand Budweiser Budvar "provides an overview basic knowledge of brewing in the Czech Republic. In work is characterized a raw materials and technology used in Current production of beer as well as those for the production uses Budweiser Budvar National Corporation for its beer . Also is describes the quality of the beer …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 6. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/5606/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 28. 8. 2013
- Supervisor: Ing. Dana Johnová
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Pivovarské technologie v ČR a ve světě
Pavlína Hambálková -
Návrh zpracování pivovarnického mláta technologií nízkoteplotní pyrolýzy
Michal Dojčár -
Vliv použití netradičních surovin na kvalitu piva
Barbora Češpivová -
Vliv rozdílného dekokčního rmutování na kvalitu piva
Antonín Puskarčík -
Kvalita surovin pro výrobu piva
Martin SOUČEK -
Senzorické vlastnosti chmele a jejich vliv na chuť a vůni piva
Karolína Mašková -
Porovnání kvality piva z minipivovarů
Patrik Boudný -
Moderní laboratorní metody při výrobě piva.
Anežka Prokopiusová