Zdena Havlová

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Fastfoody - rizika stravování

Anotace:
Cílem práce je zhodnotit kvalitu jídla a nápojů prodávaných v pobočkách fastfoodových restaurací z hlediska mikrobiologického a nutričního. Mikrobiologický rozbor byl proveden kultivačním vyšetřením vybraných vzorků jídla od dvou fastfoodových společností. Hlavním měřítkem kvality byla přítomnost škodlivých mikroorganismů. Nutriční rozbor byl proveden na základě informací z obalů potravin a internetových …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Oponent: Ing. Jan Matyáš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.