Káva jako téma v gastronomických oborech – Bc. Božena PAVLÍKOVÁ
Bc. Božena PAVLÍKOVÁ
Master's thesis
Káva jako téma v gastronomických oborech
Coffee as a topic in gastronomy study fields
Abstract:
Diplomová práce nese název Káva jako téma v gastronomických oborech. Pití kávy je v dnešní době považováno za trend a velmi praktické. Káva je jeden z nejstarších a nejrozšířenějších nápojů na světě a spojuje jak mladší tak starší generace. Problematikou mé diplomové práce je hledání nových možností výuky tohoto tématu na SOŠ a SOU služeb Velký Újezd, s.r.o., a to s využitím pracovních listů. Výstupem …moreAbstract:
This diploma thesis is called Coffee as a topic for gastronomic fields of study. Nowadays, drinking coffee is considered to be very practical and trendy. Coffee is one of the oldest and most widespread drinks in the world which unites both younger and older generations. The thesis focuses on the issue of new ways of teaching of this topic at SOŠ and SOU služeb Velký Újezd, s.r.o. The outcome of this …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 4. 2022
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2022
- Supervisor: Ing. Svatopluk Slovák, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
PAVLÍKOVÁ, Božena. Káva jako téma v gastronomických oborech. Ostrava, 2022. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaUniversity of Ostrava
Pedagogical FacultyMaster programme / field:
Teaching Specialist Subjects / Učitelství odborných předmětů
Theses on a related topic
-
PŘEKLAD ODBORNÉHO TEXTU Z OBLASTI GASTRONOMIE S KOMENTÁŘEM A GLOSÁŘEM
Michaela SEDLÁŘOVÁ -
Konkurenceschopnost v gastronomii
Petr Mitlehner -
KÁVA AKO SÚČASŤ GASTRONÓMIE
Simona Munková -
Moderní pojetí nabídky kávy v gastronomii
Radek Skopal -
Kávová asociace a její vliv na nabídku kávy v gastronomii
Kamila Jogheeová -
Význam a místo kávy v nápojové gastronomii
Dominik Ptáček -
Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu
Alena Zheludkova